Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( DU )


En kväll på Boulevard



Jag skulle gått fram till dig
och hälsat
för då hade jag fått hålla din hand

Jag skulle besvarat dina blickar
med att vänta tills du tittade undan

Jag skulle gått fram till dig
inte väntat på att du skulle gå fram

Jag skulle gett dig ett leende
startat en konversation
inte flytt undan

Jag skulle trängt undan blygheten
NU
om jag fick backa tiden

om jag fick backa tiden
skulle jag rört vid dig
Sett minsta lilla fjun i ditt
så otroligt fina ansikte
Skrattat med dig
Växlat tanke och känsla

Och jag skulle aldrig
gått hem ångerfylld

Om jag bara kunde...







Fri vers av Malin Johansson
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-02-04 23:50



Bookmark and Share


  Markattan
Bra skrivet om känslan av att kanske, kanske ha missat nåt som kunde blivit. Våga nästa gång!
2005-02-06

    empty_sky
det kan vara svårt att våga.
men vad förlorar du på det till nästa gång gå fram prata på. fint skrivigt om något jag tror många känner med.
2005-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.