Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner i miljoner

Kärleksfulla toner

stjärnor i miljoner

De lyser bara för dig

 

Smakfull serenad

Smäktande ballad

Sjunger den för dig

 

Min vackra fina vän

Du har lärt mig att älska igen

Och för det älskar jag

Dig




Fri vers av nettizen
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-02-13 22:33



Bookmark and Share


  Thommy
Vacker vacker dikt
2007-02-14

  Söder
Vackert diktat... så härligt...
2007-02-14

  Lapptanten
Vilken vacker melodi. =)

Skicker en hel massa Alla hjärtans dag-kramar till dig från mig!!!
2007-02-14

    Lindizz
härlig text till en vän...fint!
2007-02-14

    sunnanvind
En liten march kanske!?
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen