Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



 ♥




agoutisk tachycardi



då röda drakar färdas ödslig mull
med norrskenshimmel som sitt enda tak
ska nätter lämna dunklet  kvar i sank
och alstra lågor för en kärleks skull

då guld och silver klär en kungatron
med blad och evig grönskas praktfullhet
så strör jag purpurhjärtan runt din fot
som gudaregnet över torrlagd mon

att dyrkan för ditt varma bröst står stark
det svär jag stumt i bleka skymningar
så låt vår kulna vinter härja fritt
emedan kärlek fästs på pappersark




Fri vers av Smultris
Läst 1207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-14 00:30



Bookmark and Share


  volatile
ooooh.... som en saga.. så fint, du borde måla bilder till den här och göra den till en sagobok för vuxna.. jag älskar den och den får bli en favorit nu.. den är så mjuk och det känns som du har fångat hemligheter från tusentals år i orden.
2007-02-17

  Ola Rydberg
Otroligt vackert och bildframkallande
smultris är en kvinna med många dimensioner
2007-02-14

  madinsane
ååå smultronet mitt.
det är en saga. en blödande, flödande saga.
sjukt vackert!
2007-02-14

  Neal
Blödigt vacker !

# Ditt rike
Ska gälla tills
Tändstickan brunnit ut#

Ur Giljotin, Öijer.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris