Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips: lyssna på P1 på söndagar c:a kl 10.15 på ett satirprogram som heter Public Service där Göran Gabrielsson härjar friskt.




Det finns bara två av oss - och den ene heter Göran


Slog på radion idag och hörde Carl Bildts stämma ljuda. Min första tanke var att det måste vara den otroligt begåvade imitatören Göran Gabrielsson som var i farten. Men sedan kom tanke nummer två: Nä, det var inte tillräckligt likt Carl Bildt för att vara en imitation av Göran Gabrielsson. Efter en stund visade det sig vara Carl Bildt som talade i riksdagen.

Nu vet jag inte vad jag ska tro längre. Mer än att Göran Gabrielsson är kusligt skicklig!




Övriga genrer av Zazzo
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-02-14 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick