Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott för hjärtat

 

 

Vandrar på en filt

av bomull

Håller mig mjuk och varm

 

Rosafluffig myspufflig

sockervadd

gör tillvaron

sådär härligt sötsliskigt

sockersöt

 

Befinner mig i

Sjunde Himlen

 




Fri vers av nettizen
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-02-14 18:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Eller nå\'n annanstans!? Hmm...*ler*
2007-02-14

  Ronny Berk
På ett rosa moln i sjunde himlen... o som spunnen i socker...finheter Du sprider..
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen