Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas: Alvljus, Harsha, Fred.Söderlind, Gawain och enuff


Väktaren (kerub)

 

 

Spanande

spejande

med vingar att

putsa ett evigt

fejande

 

Ryter som ett lejon

vässar sina glimmande

klövar

Spänner i dig sina ögon

och känslorna

bortrövar

 

Flyger med örnens

graciösa vingslag

Andas med djupa

lugna andetag

 

Sätter tjursidan till

när han tycker tiden 

står still

 

Ack denna mångfacetterade

Kerub

nattens väktare lugn bringar

Har lika många ansikten

som han har  vingar




Fri vers av nettizen
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-02-14 20:51



Bookmark and Share


  Gawain
Färgstarkt nyanserat, smakfullt fångat! :)
2007-02-15

  Hating
wow! asballa bilder man får framför sig!
2007-02-15

  Söder
Åh, så bra... du har fångat keruben så väl... kalas!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen