Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elementärt

 

 

Syd och Nord

så mycket jag vill säga

men finner inga ord

 

Öst och Väst

Finns inget jag hellre är

än i ditt hjärta permanent gäst

 

Eld och Vatten

Smyger till dig om natten

lika vigt och smidigt som katten

 

Luft och Jord

Bollen är i rullning

på kärlekens roulette-bord 




Fri vers av nettizen
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-02-15 11:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rimsmedjans ässja håller värmen... med högt tryck från bälgen....rimsmeden höjer knosan med kraftfull arm...slagkraftigt..
2007-02-15

  Hating
Leka med meningar och är är din grej alltså!! :D
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen