Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriva gärna vad Du tycker.


Sant eller falskt?

Att uppleva smärta
är att kunna uppskatta lycka




Övriga genrer av aPorcupine
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-02-15 17:23



Bookmark and Share


    kawaiicookieuwu
*nicka med en ledsen min*
2007-06-16

  hawkeye
De är motsatser till varandra men upplevelsen av båda kan ge diktens erfarenhet...
2007-03-11

  Cris
Ja så är det nog. om man har känslorna öppna
2007-03-09

  sabina stark
Så sant. Mitt i prick.
2007-02-23

  Mangal VIP
Det låter märkligt, men är nog alldeles sant. Hade vi inte smärta, hade vi inte lycka. Men vet gör jag inte. Intressant text. Bra skrivet!
2007-02-22

  Elina Källman
sant, så sant :)
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine