Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyst

 

 

Du får mig att lysa

som en neonskylt

i storstadens brus

 

Bara tanken på dig

får mig att mysa

och gör så det

pirrar i mig

 

~Förväntan... längtan~

 

Myspyser i mysbelysning

allt jag behöver som upplysning

Resten strålar alldeles

av sig själv 




Fri vers av nettizen
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett ljus i mörker som omsluter längtans förväntan... fint
2007-02-15

    sunnanvind
Är det det skenet alla pratar om!?
Ett rosaaktigt...
Nu fattar jag!
Skämt åsido, Du är kär tjejen!
Då lyser det långa vägar!!!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen