Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsens vågrörelser.. från kärlekandet .. till respekten ... till hatet..


Oh..Du min käraste...


Oh Du min allra käraste
min älskandens käraste
min passionens gudinna
med varandra outsinnliga
omfamnar den fullkomliga
fulländans ljuva lidelser
svallande vågors stillande
lustgårdars goda livsnjutare
paradisa stunders givare
tungors savande lekar
paradisas ljuva sötma
fulländadets klimax

nej men

Le mot mej i vänskap
visa varsamt förtroende
se mej med snälla ögon

neeeej

Hata mej inte
vredesmods vanmakt
ondskas ormgift

Käraste min




Fri vers av Ronny Berk
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-15 20:23



Bookmark and Share


  nettizen
Här rymdes alla känslornas svallvågor minsann snillrikt inslingrade. Snyggt!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk