Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

070203



jag behöver inte andas
nära dig
för du fyller mig
med luft
och berusar
mitt sinne
med dina ögon
dina läppar
och ditt leende
och jag ler
för dig
mot dig
och din panna
din mjuka kind
strykningar
och smek
dina varma smek
känns på kroppen fortfarande
som avtryck
och spår
i mig
och när jag vaknar
viskar du dina
vackraste ord
och jag ryser
värme
ryser
glädje

för du är min




Övriga genrer av epelkawka
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-02-15 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka