Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar att skrämmas


Mardrömmar

En sågklinga i ditt huvud ringa
Försök att springa, du ingenstans hinna
Det skär och sliter, din hals den skriker
Ansiktet sig vrider, horribla morbider
Genom ben och kött, just när du tror att du dött

Verkligare än verklighet, för nära att vara en realitet
Du räds för nästa gång, vill inte somna om.

Var du ej rädd, snart kommer Fred,
Han har dig nog sedd, är du beredd?

så var skadan skedd




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-02-16 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand