Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Gud existerar så finns det ingen Gud


Håll Käften Gud!!!

Varför? varför? när? var? hur? eller? Vem?

Mänskligheten är antitesen och kommer därför aldrig att förstå
Varför h*n på denna jord börjat gå

Ty vem av de andra har nånsin ställt en fråga?
Det var visst Gud själv som sa: den som bara våga!

En klurig en, kom på idén,
att Gud är för klen att lyfta en sten

Den övertygade h*n svara, på frågan om sitt eget vara
Den skeptiske h*n frågar, sen de varandra sågar

Låt oss istället säga så här,
att kvantmekaniken oss bär

Man kan då äta en kaka
och samtidigt stå och baka

Vissa istället skiter samtidigt som de kniper
Och då de aldrig begriper, i stället sitt hår de sliter


Endel förstår, andra inte
Den som har alla sina svar, ställer aldrig frågor.
De som aldrig ställer frågor behöver heller inga svar.

Varför?

Så var vi där igen.




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-12-12 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand