Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets baksida

Minst fem gånger om dan känns kärlekens hetta
Minst fem gånger om dan brister så hennes hjärta

Blott en gång i livet ett fägnat tjut gett ut
Blott en gång i livet så tog det också slut

Färgad av en enda gång
Sjunger hon sin klagosång

”kommer vi att ses igen?”
Men nej
Nu hon avskyr alla män




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-02-16 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand