Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar till Göteborgskravallerna jag skrev


På Gränsen Till Demokrati

Demonstranter av alla dess slag, Detta är ingen vanlig dag.

Herr minister säger;
\"Aktivister, det är lika med terrorister\"

Gatstenar, kravallstängsel, batonger

Sköldar, handfängsel och blodiga långkalsonger

Vad ska vi ta oss till, kan ni inte tiga still?

Tvingad till marken
Annars får någon sparken
Den dagen vid parken
I protest mot monarken




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 590 gånger
Publicerad 2007-02-16 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand