Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Krymper mitt hjärta?
Ty all denna smärta,
Har hopat sig runt, likt en prins på ärta.

Vad har jag nu gjort?
Har mitt liv inte levts?

Enligt somliga,
mitt liv inte platsat.
I denna märkliga liga
Mig själv finns knappt nått kvar att satsa.

Utan åror i båten
”var är nu alla andra?”
Blir jag ej förlåten
Så kommer jag att stranda

Snart kommer den dag
Mitt första spadtag,
Jag gräver min grav
och mot döden mig begav.




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-02-16 18:36



Bookmark and Share


  Heptica
jätte fin! känner igen mig..
2007-02-19

  Moonwater
Ett liv är alltid bra, döden också. I en cirkel med många delar i många verkligheter. Självständigt tänkade och en aktiv medvetenhet...allt bra, allt bra.

Hej igen
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand