Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där med Klimathotet är ju som rätt inne nu


Glasshuvudvärk

Med en ilning från människans eviga lågor
Tryter förtröstan om en eftervärld

Vi skylla på andra medan vi simmar i plågor
och säger att vi ”…minsann visste att det skulle bli så här”

Marken förliser
Av båten blitt fliser
I blå skåpet vi skiter
Floden den stiger
Och planeten den niger




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 567 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand