Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time to go

 

 

Nu är det tid

för denna poet

att stänga sin dator

inför helgens

äventyr 

 

Längtans tid är över

glädjen och

förväntan är stor

 

 

Så nu lämnar jag

er för idag

Träffas åter

någon annan dag

 

~Måndag~ 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-02-17 09:01



Bookmark and Share


  Lapptanten
Och vi väntar med stor nyfikenhet på att få läsa dikter om helgens förehavanden. ;D
2007-02-17

  Ronny Berk
trevlig helg... men inte för trevlig... eftersom Du räknar med att vara i stridbart skick på måndag...
2007-02-17

    sunnanvind
Ha det så bra vännen!
Håller dig i tankarna o
önskar dig allt gott!
2007-02-17

  Söder
Åh, så spännande... ha det fint...
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen