Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har ett värde och är älskad av någon,kanske nån du inte känner till.


Du lever för att vi älskar dig

Varför du lever?

Joo det ska jag förklara.

Alla på vår jord.

Från syd eller nord.

Hur du tror.

Eller var du bor.

Så har du en chans att få leva i fred.

Och slippa tänka på den tid då du led.

Hur du ser ut hur du tycker eller tänker.

Är du fattig eller bor på palats och blänker.

Så finns det nån som älskar just en person som du.

Ja, kanske till och med jag här och nu.

Du har ett värde som ingen annan.

Dina dumma tankar kan rinna ut ur vattenkannan.





Fri vers av Emmela
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-02-17 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmela