Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om någon som gjort något dumt och känner skuld. Ja,jag börjar fundera jag oxå: \"Kan skuld vara gjort av guld?\"


Skuld av guld

Jag tänker tillbaka vad är det jag har gjort.

Hann inte tänka det gick så himla fort.

Känner en klump av oro i magen.

Har gått och tänkt på det hela dagen.

Men så tänker jag till.

Och känner att jag vill.

Gå tillbaka och förlåta.

För jag gjorde så att du började gråta.

När jag ändå tänker så passar jag på.

\"Kan skuld vara gjort av guld?\" ja,jag tänker iallafall så.




Fri vers av Emmela
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-02-17 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmela