Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har 3 paket badrosor hemma. och det är en skön känsla att bada med dom. Dom flyter!!!!


Flytande rosor

Flytande rosor

Ut över horisonten

Flytande rosor

I solnedgången

Flytande rosor

Lever i själen

Flytande rosor

Går att köpa på H&M.




Fri vers av Emmela
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-03-13 11:07



Bookmark and Share


    Noyle
Kul och speciell. Roligt slut.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Emmela