Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typ om en kompis eller en kille.


Saknar dig

Saknar dig innifrån mitt hjärta.

Tänker,funderar är du den rätta.

Mina tankar flyger hit och dit.

Jag tänker är du bra eller är du skit.

Saknar dig i vilket fall.

Men du gör ju inget annat bara följer samma gamla mall.

Men du är endå det bästa som finns.

Men av alla andra är det dig jag alltid minns.

Är du så bra.

Som jag trodde att du va.

Eller ej.

Nämen då så, då slipper jag tänka på dig.




Fri vers av Emmela
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-05-10 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmela