Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacum

känns som om det är ett stort vacum

tomt

känner ingeting

konstigt

jag som brukar känna så mycket

men i mitt hjärta

bultar det hårdare

än vad det gjort förut

och det svider

o brinner

det känns som hjärtat

brinner




plågat hjärta

klart det svider

och bränner

som eld

för det gör ju ont

mycket ont



att ha vågat lita på

och släppa in

någon igen

i mitt hjärta




mitt stora

sårbara

hjärta




många pilar har gått därigenom


klart det är skadat




kan det läka igen?



framtiden får utvisa


trodde inte jag skulle våga lita som jag gjorde denna gång


men det gjorde jag



och vart sårad igen o igen




måste skydda mig

och mitt hjärta


och ändå vill jag våga lita

släppa in

älska igen



våga för o vinna


svårt detta

mycket svårt



hjälp mig

du som vet

skydda mig


jag ber



tack




Övriga genrer av minette
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-02-18 07:12



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Fin text och allt. Tycker om. Men vill bara påpeka att det inte stavas \"vacum\" utan \"vacuum\"!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette