Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illustrationer & animationer: www.piadeveen.com


På ett moln

Gunga på ett moln

Gärna för mej

Dingla med fötterna
tvinna mitt hår
ligga på rygg och
filosofera

Hur kommer jag dit upp?




Fri vers av Pia dV
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-02-18 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia dV
Pia dV