Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla era ord

En gång

stod ni på rad

flaxade runt mina höfter

smekte mitt hår
& viskade i mitt öra

Nära

med blöta läppar och
söta andedräkter

sånt jag ville höra
& det jag ville tro

Mina höfter gungar ännu

Mitt hår virvlar runt mitt ansikte

och alla era ord har blivit små hemligheter som
dansar i mitt huvud

De är mina
&
de slår mot tinningarna
med små lätta dunsar




Fri vers av Pia dV
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-08-14 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia dV
Pia dV