Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu som då

Kanske är det mest
en känsla
av något gammalt
och dammigt
som dröjt sej kvar

En spindelväv
som spunnits
runt mej
av mina mörka tankar
i decenier nu

Ett konsthantverk
av oro
sorg

och

död




Fri vers av Pia dV
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia dV
Pia dV