Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt barn


All min längtan

All min längtan
som jag längtat

blev plötsligt
så obetydligt kort

och det hål jag karvat
i mitt röda hjärta
fylldes med ens av

ljus
kraft
och skratt

när du slog dej ned
i mej och
fyllde mej med dina hjärtslag




Fri vers av Pia dV
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-06 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia dV
Pia dV