Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att

När man undrar om
känslan är besvarad och den
inte är det så svider det.

Att bara se ytan är korkat
och ytligt.




Fri vers av mjuk
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-02-07 17:32



Bookmark and Share


    Sara VIP
tycker allt de du skriver stämmer...
2005-02-19

  johii
:)
2005-02-09

  Anna Liljestrand
ytan är ju bara det som håller ihop innehållet... och det är ju helheten som betyder något,
2005-02-08
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk