Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På barndomsutflykt med mor och far; Prachuab


Maneter


På morgonen
när vattnet dragit sig undan
återtagit sin plats efter natten
ligger alltid några maneter kvar

de skall inte vara där
i solen

De som har sinne för barn,
och deras barnsliga lekar,
täcker dem med sand

mitt i vattnet
det salta, kittlande
förlorar en bit av mig sin känsel

jag går med armen rakt ut
det gör ont med kontakt
hud

Nya älskare lägger märke till det
den vanskapta huden

jag glömmer
gång på gång
vad jag har
gömt
under armen

de skall inte vara där
i solen




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 21:57



Bookmark and Share


  aol
dikten skickade ett stråk av ömhet genom mig, där är nåt som lyser mot mig,
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji