Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När folk vill bli inbjudna på lite lagom sorg


För visst vore det vackert med lite död...





Ledsen…

…men vi serverar inte
sorg till kaffet
på det här stället

Men du kan gå över gatan
och läsa en liten jävla fin dikt
i något skyltfönster någonstans
och kanske gråta en skvätt
till och med

För visst vore det vackert
med lite död
såhär efter maten




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 758 gånger
Publicerad 2007-02-18 21:58



Bookmark and Share


  Jer
\"Lite lagom sorg\" gillade jag.
Annorlunda. I ord och mening.


2007-04-23

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji