Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte tänkt så, liksom...


Trasmatta




Jag hälsar på
i ett liv
som inte är mitt

och känner mig plötsligt
väldigt hemma

även utan tarmar

kommer jag att bli hungrig snart
eller har jag förlorat
det

kommer jag att bli törstig snart

det är dig
jag gråtande suger i mig

så ser jag mig själv
stående
på en torr trasmatta
som inte är min




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji