Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har pappa i luren




Jag har pappa
i luren

jag vet att han hör

han sträcker sig så långt
han bara når
o jag slukar
ljudvågornas yttersta

men det finns inget som räcker

jag skriver och skriver
det räcker inte

jag lämnar mig själv vid vägkanten
40 mil
hemifrån
för jag vet inte hur jag skall få
vattnet
ner
i
halsen




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 1090 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 20:49



Bookmark and Share


    White as a star
Gillar denna dikt, känner nämligen igen detta alltför väl... Väldigt bra framfört.
2007-10-05

  aol
långt där borta känner jag din längtan en så fin dikt den talar till en
2007-09-16

  Mikael Lövkvist
Så vackert skrivet.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji