Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mammor skall inte ligga på asfalten


Spilld mjölk



Min mjölk spilldes på vägen

De säger att man inte skall gråta då


Men den spillda mjölken

ligger ändå där



och ser vit ut


Och jag står törstande bredvid




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 21:02



Bookmark and Share


    Saye
fin text. jobbig känsla att man ser förlustens lik och ändå hålla känslorna i styr......
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji