Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla skolflicka


Blank

Tom

Vit
Färglöst vit

Obeskrivligt blek

osynlig

Spöktom går hon
tyst och håglöst genom korridorerna




Fri vers av Malin Johansson
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-02-07 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.