Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i luddvika röker alla hasch utom jag; som tycker det är en ovanligt allvarlig barnsjukdom

Idag ska jag inte berätta om sista gången jag rökte hasch - det ska jag göra en annan gång.
det kan väl inte vara olagligare än innehav. föressten så borde det vara preskiberat förlänge sen...

nä, jag ska berätta hur det gick att resa mellan sthlm och ludvika. ludvika låter mkt sötare med 2 D så nu skriver jag luddvika istället.
sthlm är ju mkt större än luddvika på alla tänkbara sätt men i luddvika kan man parkera bilen på stationen gratis. och det hade jag gjort. själva resan var väldigt trevlig. jag konverserade med min tonårsdotter genom att inte höra vad hon sa och både göra grimasher och titta i taket samtidigt. så har hon sagt att jag inte får göra när jag går på dejt.

en gång raggade vi tillsammans på nätet. hon filmade mig i smyg underifrån och jag kan ju helt klart konstatera att presentationsbilden var mkt snyggare... sen, kom vi fram till att hon faktiskt inte behöver ngn ny pappa-hon har fullt upp med den hon har.
jaja...vi har ett fint förhållande jag och min dotter hon skitar ner och jag städar upp.

jag hade hyrt ett rum i sthlm i helgen. å mitt mål i livet är att vara väldig ordentlig! jag städade snyggt. packde. och stoppade nyckeln i den brevlåda vi innan hade kommit överens om. tyvärr blev båda mina mobiler inlåsta villket ledde till att vi nästan missade tåget.

när jag åker bort har jag alla mina kläder med mig, eftersom jag tkr att valmöjlighet är så viktigt!
men resan blev som sagt trevlig... ända tills vi skulle starta bilen. de här brukar inte vara ngt problem i vanliga fall. men nu hade exxet \"lånat\" mina startkablar som jag brukar använda till reservbatteret som står i baksätet.

det är ju inte speciellt långt från stationen och hem till mig. det är det inte för n å n som bor i luddvika, eftersom det är så litet...
men med 30 kg garderob kan det bli lite drygt...-speciellt om handtaget på rullväskan passar på att gå sönder. nu är jag trött och kall - för jag hade glömt balkongdörren öppen också.




Övriga genrer av sol
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-02-19 07:32



Bookmark and Share


  nopoet
Ja tycker man inte ska blanda in barn i sinna ragg de skapar mer kompis en mor och dotter, va ska du lära henne nästa gång. Hur man bara ber om förlåt när man kliver över gränsen i en relation??????????????. Va en mamma inte en kompis
2007-02-22

  Anders P VIP
Blåsning direkt alltså? Titeln antyder ju något helt annat än innehållet. En liten dagboksanteckning om livets tillkortakommanden.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol