Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mor till min mor


Jag har inte börjat leva
hur har jag blivit en gammal människa

Jag ser min mors ansikte i spegeln
aldrig ville jag bli som min mamma
hur blev jag min mamma

samma frisyr samma trötta blick
samma brist på ambition
samma tröghet, samma plikter
hur blev jag allt jag inte ville bli

när blev jag en gammal kvinna
när blev jag mor till min mor?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-19 08:45



Bookmark and Share


  Nina V A
Ja du, bra innehåll och tanke, ibland \"tvingas\" man in i omständigheter som föråldrar.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP