Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville bara vara lite bättre men var dum nog att tro att jag kunde lyckas


Jag försvinner bland röster och kvävs av min egen tystnad



mina drömmar blev
för desperata och
klängde fast vid livet

ytterdrörren till något
mindre var handtaget
till sanningen men
jag fick inte
ville inte
veta

jag startade en inre kamp
men fienden röt oss
tillbaka till rädslan
spikade fast våra
fega hjärtan på svarta tavlan
och dödade våra styrkor

hur många stunder
tårarna än turades om
att gråta så var det
alltid extrema vattenfall

som forsade
över tårkanalerna
och dränkte hoppet
innan ögonlocken
hann andas

trots att dagarna
räknas uppåt
så är neddräkningen
i själen priset till ett
varmare hem

så varför
ge tiden så
mycket utrymme

när den
enda tjänsten
vi får tillbaka
är

misslyckandet


















Övriga genrer av sötsnö
Läst 958 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-19 12:41



Bookmark and Share


  DenSomBaraStårOchLer
Den fångar verkligen intresset... Den rör verkligen i hjärtat. =)
2008-01-27

    Imagine
oj...

trots att dagarna
räknas uppåt
så är neddräkningen
i själen priset till ett
varmare hem

där tog du mig.. tänkte efter en stund vad du egentligen sagt, o sen insåg jag vad du sa.. tänkvärt!!
2007-11-02

  ordterroristen
äntligen hör du till stjärnhimlen igen, grattis kära du :) jag återkommer med lite kritik senare..
2007-11-02

  isabel louise
Gillar ditt sätt att skriva! Hur du fångar känslorna. Fortsätt så.
2007-02-20

    BetweenTheLines
den här gillar jag,alltså,den
tilltalar mig väldigt mycket just nu
där jag står själv
2007-02-20

    Linton
Jag blev imponerad . Långt men bra .
2007-02-19

    nattensfruktan
klockrent, du lyste upp min kväll ,
mycket bra skrivet fortsätt såhär,


/L
2007-02-19

    rainbow
slutet är riktigt bra! och dina liknelser är annorlunda, det gillar jag
2007-02-19

  sockerspöket
Den är så underbart vass och sann, känner igen mig till tusen!
2007-02-19

  TedEdFred
shit, BRA BRA BRAA skrivet! :) jättebra och verkligt klart att den är värd att läsa!
2007-02-19

  joss
ojdå, otroligt bra skrivet. man känner djupet i skriften och ditt sätt att skriva tycker jag mycket om. inte för tätt med och och du är inte snål med radbyten, mycket bra!
2007-02-19

  Lars Granlöf
Gav du inte tiden tid. Det är då det är ett misslyckande. aldrig annars.
En hellyckad text. =)
2007-02-19

  Bissen
Naket och ärligt...
Jättefina metaforer...
2007-02-19

  devilsangel
Helt underbar! Många kloka funderingar kring livet. Du får ihop det på ett bra sätt. Det får bli ett bokmärke!
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö