Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR INGA IDOLDRÖMMAR, OCH IBLAND DRÖMMER JAG INTE ÖVERHUVUDTAGET -








kanske borde jag skämmas
men jag vill inte ha
mitt eget medlidande
































jag vill ha ditt












































förut hatade jag kramar
men nu är värmen


det enda jag saknar


















Övriga genrer av sötsnö
Läst 1004 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-02 20:02



Bookmark and Share


    Mi11ie
grym dikt. älskar den.
bokmärker.
2007-11-13

  Freeman
Vilken dikt!

Grattis till topp 5, den platsar in utan diskussioner!
2007-10-04

  oktoberbarn
Fint.
2007-10-04

  arborelius
Jättebra, men särskrivningar som den som du har i titeln, det är sånt som kommer få mej att vända mej i min grav när jag är död.
2007-10-04

  harriet
vad fin text :)
2007-10-04

    Gusnik
Helt klart en överaksande text och fint skrivet! men korta ner titeln, om inte det tillhörde också överraskningen;)
2007-10-04

  Christer Eriksson
titar. titttar. titlar ska´re va..
2007-10-04

  Christer Eriksson
fan vad jag hatar långa titar.
by the way.
mycket bra dikt..
2007-10-04

  mirrorball
så fin <3
2007-10-04

    Cammo
Wow. Älskar din text. Titel, mellanrummen, orden. Så perfekt.

\"förut hatade jag kramar
men nu är värmen


det enda jag saknar\"

Jag känner igen mig allt för väl
2007-10-03

    eventualiteter
oj.
du är ju bättre än bra du är bäst.
wow.
<3
2007-10-03

  temuggen
(och dina rubriker är dom bästa!9
2007-10-02

  temuggen
DU ÄR SÅ JÄVLA BRAAAA!
2007-10-02

  Agnes Scott
Grym dikt. Du imponerar med ditt sätt att lyckas fånga läsaren, för man blir verkligen fångad.
2007-10-02

  Antropofagen
Bra titel, men lite lång text. Kunde räcka med \"ditt\" ,o)
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö