Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enough

jag har inte gett upp
jag har bara tagit en paus
i försöket




Övriga genrer av sötsnö
Läst 817 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-01 20:56



Bookmark and Share


  ordterroristen
fin vändning. jag har varit där. länge nu, men jag tror jag tog mig ur det igår. skriver du fortfarande - fast kanske utan att publicera? (allt ska ju ändå inte publiceras)
2009-08-14

  temuggen
nu har jag läst igenom det jag missat av dig och åh åh åh vad du är BRA!

bland dom bästa skribenter jag någonsin varit med om, bland alla publicerade och opublicerade och åh.
2008-05-06

    linneeas
du kommer nog aldrig sluta förvåna.. helt otroligt underbart bra!
2008-03-20

    ej medlem längre
jag hittade dig! haha du kommer säker inte ihåg mig men jag hette tidigare, colaburk och theregoesmyvalentineagain och såna saker här.
jag försöker leta upp gamla skrivarvänner.

jättefina små rader, verkligen såna jag behövde ta till mig just nu. tack.
2008-03-07

  Last Word Spoken
mm en liten kraftandhämtning,
men är det värt besväret..

Intressant! :))
2008-03-01

  jonke
djupt,,,sinnesro:-)
2008-03-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Helt rätt
paus behövs
på alla sätt
den gör ju
arbetet sen
så lätt! Gott
diktat!!!!!!!!
*-status*****
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö