Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
peace love and understanding hell no!


Ett hjärta som aldrig tog mig på picknick



det fanns en sommar
där solen aldrig slockande
en morgondag som välkommnades
med öppna armar
och iste som aldrig tog slut

det fanns gömda stjärnor i sanden
och vänner som aldrig
miste sig själva bland
höggräs och hav

den sommaren fanns det
bot mot lögner
och kärleken
var så mycket mer
än bara kyssar

idag är höstlöven envisa
och hur många andetag
vinden än tar
förblir lövhögarna
på sin plats

imorgon är det fortfarande kallt
men solen slocknade
då du försvann så
jag lovade att hösten




skulle färga mig också





































Fri vers av sötsnö
Läst 957 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-09-27 21:48



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Ojoj. Jag vet seriöst inte vad jag ska säga.
Jag bara älskar denna så otroligt mycket.
Magiskt och bra flyt! Applåder i massor
2011-05-22

  jonke
ortoligt len,,,du har en fin ton i det du skriver,, bravo:-)
2008-03-01

    henley
väldigt , väldigt fin ! den känns i hela kroppen när man läser den . jättebra !
2008-01-08

    kung.karl
bra
2007-11-15

    höstblomma
..underbar, gillar speciellt
\"det fanns gömda stjärnor i sanden
och vänner som aldrig
miste sig själva bland
höggräs och hav\"
..vackert och träffande samtidigt!
2007-10-02

    Issand. VIP
du skriver så bra och vackert också men mest bra väldigt väldigt välsigt braa!!!!!
2007-09-30

    Aurora Borealis
Oh...vad vackert, jag njuter!...
2007-09-30

    Fallingforyou
underbar... du är verkligen bra på att skriva!
2007-09-29

  empty
helt underbar :)
2007-09-28

  Just Emotions
fantastisk...
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö