Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men ursäkta.. hur syr man? break my pattern- its evil!


Lite randigt på det där rutiga mönstret blir perfekt



ofta tänker jag på hur feg jag är
hur omvägarna jag tar leder mig
bort från det liv jag egentligen
vill lära känna

en del säger att
jag är modig
men när jag aldrig
visar det för någon annan
än mig själv dör det ut

du säger att
jag borde ta genvägar
hälsa på hulliganer
och änglar

men jag vinkar
inte på okända
dom kan bitas
och ibland blir jag 5 år igen
tänker på världen
som en enorm lekplats
där alla skrattar






bara för att jag gråter






































Fri vers av sötsnö
Läst 845 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-04 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sjukt himla träffsäker!
2008-03-07

  jonke
omvägar ser jag som att egenviljan avleder mig på fel väg, försöker släppa taget, ske din vilja inte min,,,,,,,,,
2008-03-01

    rainbow
jo, som sagt.. jag gillar dina dikter och den här är inget undantag :) jag känner igen mig i första stycket.. man vill så mycket och sen så blir det aldrig mer än så..
2007-10-06

  Knocking
Owh, man fångas värkligen i texten! skitbra :)
2007-10-06

  Lulijia
Jätte vackert skrivet, man känner igen sig i det .
2007-10-05

    höstblomma
..om självkänsla, tolkar jag det som ..vackert och starkt skrivet, speciellt slutet tycker jag är bra, så väldigt träffande ..bra!!
2007-10-04

  poemthing
Känner igen mig. Fint skapat! :)
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö