Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
those dancing days


Du är ingen varg, men innerst inne är du ensam


du säger att du
sitter hemma
suger på dina
sura karameller-
utan en min

att du vänder ryggen mot livet
för att det svek dig

medan du lever inomhus
med en påhittad sol
i ditt hjärta

är jag ute
lever drömmar
suger på söta godisar
öppnar hjärtat mot livet


































och bara ler
























































Fri vers av sötsnö
Läst 866 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-29 16:18



Bookmark and Share


    NovaHI
jag könner igen mig. Har läst några av dina dikter nu och jag gillar allihopa. Du skriver så att man förstår, vet, hur det känns.

"att du vänder ryggen mot livet
för att det svek dig"
2008-12-13

    Iza
härligt!
2007-10-03

  wiicca
Den här var helt klart läsvärd! :-)
2007-10-02

  temuggen
du är så fantastiskt duktig! sött och fint avslut som man ler av och åh. bra!
2007-09-30

  Alexandoria
\"medan du lever inomhus
med en påhittad sol
i ditt hjärta\"

Så himla bra...
2007-09-30

  trixas
Såå, jävla vackert skrivet, bra förklarat. jag vet inte många som kan få mig att läsa känslor istället för ord.
2007-09-29

    Fallingforyou
Väldigt söt!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö