Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påstridig trötthet



Är trött
trött på mig
trött på det
som jag vet

det jag inte vet
är jag trött på
trötthet

ovetandes påstridig trötthet
medveten trötthet
verklighetsbaserad matthet




Fri vers av Malin Johansson
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-02-07 20:29



Bookmark and Share


  Manal
Så här känenr jag ofta - för ofta. Dina ors tämmer verkligen
2005-02-07

  Ola Rydberg
Absolut
så här känner man ibland
bra beskrivet !
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.