Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku IV

Den vita hinnan
över sjön vid bergens fot
där tiden stelnat




Bunden vers (Haiku) av BetweenTheLines
Läst 1341 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-19 17:26



Bookmark and Share


  Deva
som en japansk målning - fin haiku!
2013-07-24

  Bo Lövhalka
Mycket fin haiku
2013-05-01

  lodjuret/seglare VIP
tidsbildande såväl som stilbildande
2010-12-01

    ej medlem längre
en av de bästa haikus jag läst
2010-12-01

    ej medlem längre
ja, det är ruggigt säkert skrivet. *klapplåd*
2010-12-01

    Jnåt
stelnar gör även jag, av häpnad... mycket stiligt.
2008-11-12

  Eaglemountains VIP
Den tog mig......den slog mig.....
2008-10-02

  Bodil Sandberg
Får en dubbel känsla här..trolsk och magiskt tänker jag först men..kanske du även vill fånga något annat här..hur det trolska inte längre förmår...ja du vet hur tankarna går hit och dit...enormt dramatiskt och snyggt allafall!!!
2008-07-15

  Quasimodo
Fint för varat och tiden !!
2008-05-25

  Erik L
Det var en mycket, mycket fin haiku med något magist över sig. Det gillar jag. Applåd!
2007-08-29

  Alina Ögger
Kan nästan höra isen sjunga.
2007-08-16

    Tteresia
En femetta!
2007-07-18

  coffe
skön och vacker/c
2007-05-24

  "Silver" VIP
Imponerande. Haiku är svårt om man ska göra den enligt alla konstens regler.
Vackert med tiden som stannar i betraktelsen...
2007-03-10

    joje
Kan tiden stelna.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines