Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka

är så lycklig


hur kan det vända så?


lyckliga jag

jag är lycklig

tårar rinner

ner för kinden

lyckotårar



tack för att du har lyssnat på mig

tack för att du hjälper mig

när jag har det som svårast


skrek ett glädjetjut idag

ett riktigt tjut av glädje

jag ler

o tänker

att allt bli bra till slut

så härligt

underbart

glittrande

är mitt hjärta nu



fyllt av kärlek

till dig

och mig

till oss

lyckan är för oss

till oss

mmm



längtar tills jag är i din famn

får höra dig säga

allt jag vill höra

allt jag önskat höra

under denna vecka


snart

kanske i helgen

kommer jag till dig

och får höra dig

säga....



längtar....




Övriga genrer av minette
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-02-19 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette