Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugn

känner ett lugn



vad härligt



efter den turbelenta tiden

den sista veckan




känner frid

sinnesro




tack




Övriga genrer av minette
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-02-20 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette