Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till maskineriet och en kosmopolitisk korrekt grupp av rädda själar.


Knullad av Kosmos.

jag är
kosmiskt
knullad

 

men vänta ni
en äkta kosmopolitan

 

är starkare än
tre-enighet
av simpelt uttryck
och girga ambitioner
beslöjad som "kosmo-
politik".

 

I konstnärliga kosmos
ska jag få komma igen.

 

och krympa er knullandes
hela er komiska krogshow
som krälar i min sista nerv
tills jag kräks.

 

Jag Kräver Kreativ Frihet och Konstnärlig Kvalitet; vad är jag annars om inte bara en liten lort?!

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av fossie
Läst 490 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-02-20 16:32



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ett knull med klar konstnärlig kvalitet! Och den kreativa friheten har du! Du är en murbräcka och slåss på ett både vackert och kraftfullt förbanat sätt!!! Mycket mycket bra!
2007-04-25

  Ex¤animo
Känner mig helt knullad just nu ;)
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie