Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socker

 

 

Idag

går mitt liv i rosa

 

Som på mjukaste bomullstuss

traskar omkring

på sjunde våningen

 

Luftar vingarna 

Kastar mig ut

 

Fritt fall

 

Landar mjukt

på sötaste sockervadd

svagt rosafärgad av

röd karamellfärg 

 




Fri vers av nettizen
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-02-20 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen