Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Linus Andersson


Ömhetsbevis och kärleksförklaringar


åh
det är så svårt
att förklara
allt
jag vill säga
dig
älskling

du är så vacker

och så mjuk i själen

du är
morgonmys

och skratt

och jag vet inte hur jag ska säga
allt
du är för
mig

för det är lite som
att förklara hur mycket
man älskar
sina föräldrar

eller lite som svårigheten med att säga
vilken av dom man
älskar mest

för du är lite som

allt

älskling
lite som allt jag
tycker om
och vill ha
nära
och du är lite som
lakrits
och te

och gitarrer

och poesi

du är ord
älskling
du är ord
som viskas

i mig

i mitt innersta rum
där väggarna kläs
med bilder av dig
och dina ord
gör virvelvindar
och snurrar

och susar

och

åååh
älskling

jag vill bara få
vakna med dig
och lukta på ditt
alltid lika lena hår
och leka med ditt
rödbruna riviga skägg
och jag vill

jag vill

jag vill bara
vara och skratta och prata och mysa
med dig

jämt

och alltid


älskling




Övriga genrer av epelkawka
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-02-20 23:16



Bookmark and Share


  utstött
det här är enormt vackert skrivet tack
ska du ha för en varm och vacker dikt
som inspirerar stimulerar och vibrerar
2007-04-13

  joweeel
Ja, tänk om man hade en boobi som så fort man inte var tillsammnans diktade så underbart internt och tårdrypande.

Era lyckliga jävlar :)
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka