Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös

 

Vandrar runt

rastlös

Tidig morgontimma

alldeles tyst....

 

Mörkret utanför omsluter

mig

 

Tankarna går....

till honom

och det underverk

han är

 

Fylls av en värme

inom mig

Ler

när jag honom i

tankarna ser

 

Älskar...

Det är kärleken

till honom som

mig nu framåt bär

 




Fri vers av nettizen
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-02-21 06:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den värmen liknar inget annat!
Fint beskrivet om kärleken!
2007-02-21

    Maria Malm
Sån härlig värme du förmedlar!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen